WEDSTRIJD Squadra Mouscron - Real Noorderwijk  2 - 1  (1-0)

DATUM 07-11-2014  20:00

DOELPUNTEN

VERSLAG Na de overwinning vorige week in Lier, mocht Real Noorderwijk op deze 1e vrijdag van november naar het verre Moeskroen trekken. Tegenstander La Squadra kroonde zich vorig seizoen tot kampioen in 2A en speelt dus net als Real voor het eerst op het hoogste schavotje. Voor onze youngsters had de busreis net ietsje te lang geduurd want zij speelden een draak van een wedstrijd. Van Bael kon lang verhinderen dat de thuisploeg op voorsprong kwam, doch moest zich 2 min. voor rust toch gewonnen geven op een schot van Hanini: 1-0. Ook in de 2e helft krijgt Real weinig in mekaar geknutseld, Zireg brengt Moeskroen 2-0 voor. Onze youngsters kunnen geen vuist meer maken, helemaal aan het einde van de wedstrijd trapt Vivijs nog op de lat en kan kapitein Lambaerts nog milderen tot 2-1, meer zat er vandaag echt niet in.

Real Youngsters speelde met: Davy Van Bael, Ward Vivijs, Rik Janssens, Joren Lambaerts, Joren Jennes, Niels Caers, Yannick Arnoets, Brent Hendrickx, Pieter-Jan Hendrickx en Smail Bahloul.